Missziónk

Redo Fashion

Missziónk

Újrahasznosítás

Cégünk egyik jelentős célja, hogy a kárba vesző anyagok mennyiségét csökkentsük. A használt ruhák újrahasználása, vagy újrahasznosítása ezt az értéket csökkenteni tudja, de sajnos a ruhák alig fele jut el eddig. 

Nekünk fontos, hogy tegyünk a javulás érdekében! Termékeinket maradék/újrahasznált anyagokból és szabászati maradékokból fogjuk előállítani.


Csökkent munkaképességű dolgozók foglalkoztatása

Termékeink előállításával olyan embereknek szeretnék munkát kínálni, akik valamilyen problémájuk miatt nehezen tudnak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. 


Tudatos vásárlás

Fontos tudnunk, hogy vásárlóként van befolyásunk a cégekre. Minden vásárlásnál pénzünkkel “szavazunk”, hogy milyen terméket, gyártásmódot, működést, céget támogatunk.

Mindig tudunk választani, hogy melyik cég elképzelésével/működésével értünk egyet, és ez alapján tudjuk alakítani vásárlási szokásainkat.


Divat 

Termékeink megtervezésekor a divatos megjelenésre törekedtünk. Mivel anyagainkat divatcégektől szerezzük be, ezért biztosítva van az anyag minősége is. Kiegészítőinket úgy terveztük meg, hogy bármilyen öltözékhez passzoljanak. A stílusos megjelenés garantált!Fenntarthatóság

Energia és nyersanyag forrásaink nem végtelenek a Földön! 

Úgy gondoljuk, hogy minden cégnek törekednie kéne a fenntarthatóságra, hogy közösen, egy jobb jövőt tudjunk biztosítani a következő generációknak, és úgy éljünk a Földünkön, hogy nem zsákmányoljuk ki, és nem tesszük élhetetlenné. Cégünk törekszik arra, hogy minél fenntarthatóbban tudjunk működni!